035-7370198 info@sielesalt.nl

Sielesâlt is Fries voor zielenzout, ook wel salt of the soul.

Zout dat heelt, zuivert en helderder maakt.

In 2016 zijn we samen gaan werken in integraal medisch centrum Slunterzicht. “Vanaf het eerste moment hadden we een klik, bleken we dezelfde ideeën te hebben over preventieve geneeskunde en leefstijlgeneeskunde.” De samenwerking bleek zo goed dat het idee voor een eigen praktijk voor leefstijlgeneeskunde snel ontstaan was. “Hoewel we beide zeer regulier geschoold zijn proberen we zo veel mogelijk op een natuurlijke en niet-invasieve manier te werk te gaan”. Na een lange zoektocht vonden we het schitterende pand aan de Lindelaan. Alle therapieën die we hier willen aanbieden, voor jong en oud, zijn hier gehuisvest. “Wij werken al jaren volgens de principes van de leefstijlgeneeskunde. We kijken naar je voeding, bewegingspatroon, hoeveel stress je in je leven ervaart et cetera. Wanneer we het plaatje compleet hebben geven we je een gedegen advies in praktische stappen”. Sielesâlt is in de basis een praktijk voor leefstijlgeneeskunde. Daarnaast biedt Sielesâlt een aantal nieuwe therapievormen aan die ondersteunend voor heel veel mensen kunnen zijn.

 

drs. Claudia Faber-Botermans

drs. Claudia Faber-Botermans

Arts voor Leefstijlgeneeskunde en Integrative Medicine - BIG 69066090801

40 jaar, al 16 jaar gelukkig samen met mijn man Frans, moeder van een schitterende dochter en zoon en woonachtig in Bennekom. Ik ben afgestudeerd als arts, natuurarts en Medisch Thermograaf. Daarnaast beoefen ik graag yoga en Tai Chi / Qigong. Momenteel ben ik in opleiding tot leefstijlarts bij de Academy for Integrative Medicine.

drs. Marike Westra

drs. Marike Westra

45 jaar, moeder van 2 prachtige kinderen en woonachtig in Bussum. Ik ben afgestudeerd in Geneeskunde en Orthomoleculaire Geneeskunde volgens de PNI (Psychologie, Neurologie en Immunologie). Ook ben ik officieel NeurOptimal Trainer, Brain-Q trainer en Medisch Thermograaf. Momenteel ben ik in opleiding tot leefstijlcoach. Daarnaast beoefen ik al meer dan 15 jaar verschillende meditatie technieken. Ik heb meer dan 20 jaar werkervaring in de gezondheidszorg.